Een geweldige Websummit voor Giftomatic!

Giftomatic stond van 5 tot 7 november op de Websummit in Lissabon. Deze tech-conference is de grootste in Europa en een van de grootste ter wereld. Met sprekers als Tony Blair, Edward Snowden en Margrethe Verstager kwamen ruim 70.000 bezoekers vanuit de hele wereld over naar de Altice Arena in Portugal.

Op dinsdag stond Giftomatic met een Alpha stand tussen de start-ups en genoot van heel veel aandacht. Grote en kleine bedrijven wilden weten wat Giftomatic te bieden heeft.

Night summit

Ook in de avond werd er uitgepakt en waren er veel mogelijkheden om te connecten met andere bezoekers. Uiteraard was Giftomatic hier ook aanwezig.

Pitch!

Naast het connecten met andere bezoekers, werd er ook gepitched! CEO Sander Vessies ging voor precies 1 minuut de box ring in van EPD en maakte “indruk met een sterk concept” aldus de jury.

websummit sander vessies pitch

Na 3 lange dagen en avonden was het tijd om vaarwel te zeggen en te genieten van de laatste presentaties op het hoofdpodium.

Sander

Sander

Reageer hierop

Over Giftomatic

Giftomatic zet technologie en data in om cadeaukaarten persoonlijker en relevanter te maken, middels tools als een personal shopper: een service waarmee je meer waarde uit je cadeaukaarten haalt.

Giftomatic heeft zelfs een oplossing voor verlopen cadeaukaarten.

Volg zakelijke updates van Giftomatic op LinkedIn

Recent verschenen

Voor de fans