Cadeau voor haar - top 10

Week 33
Laatst gewijzigd: Monday, 15 August, 2022

Vrouwen vinden een goed uitgezocht cadeau heel belangrijk, maar hoe vind je het perfecte cadeau voor haar? Er zijn zoveel producten te koop, maar toch kan het knap lastig zijn om een goed cadeau te vinden wat zowel binnen je budget valt, als zeker weten voor een blij gezicht zal zorgen.

Om je uren winkelen te besparen, laten we even een stapje terug zetten en bedenken wat een goed cadeau in zich heeft:

Laat je inspireren door de top 10 cadeaus voor haar van deze week. Giftomatic vernieuwd deze lijst elke week op basis van de populairste cadeaus.

Download de Giftomatic cadeau app

Met de Giftomatic app heb je een te gek cadeau voor haar. Je geeft haar shoptegoed, besteedbaar bij oa Wehkamp en Bol.com.

(zie alle webshops)

Maar voor ze het shoptegoed ziet, bekijkt ze de face-swap video die je voor haar hebt gemaakt. Daar zal ze zeker om moeten lachen!

De top 10 cadeaus voor haar

In november 2020 ondervroeg Giftomatic 247 personen wat ze graag als cadeau zouden willen hebben.

1

Woonaccessoires

Maarliefst 56% van de vrouwen vindt woonaccessoires een leuk cadeau. Daarmee is het het populairste cadeau voor haar. Je kunt er enorm veel kanten mee op. Een leuke kandelaar, iets voor in de vensterbank of een leuk lijstje.

2

Keuken

Iets voor in de keuken cliché? Maar liefst 44% van de vrouwen vindt een cadeau voor in de keuken leuk om te krijgen.

3

Luchtje

Het is en blijft het perfecte cadeau voor haar: een parfum. Zoek wel goed uit welke parfum ze lekker vindt; parfum is een populair product om weer  door te geven als cadeau aan iemand anders.

4

Boek

De ene vrouw is een lezer, de ander kijkt liever tv. In ons onderzoek gaf 39% van de dames blij te zijn met een boek. Onze tip; zoek een boek over een onderwerp dat jullie verbindt.

5

Spelletje

29% van de ondervraagde dames speelt graag een spelletje en vindt dit een leuk idee voor een cadeau. Pak je kans dus, er zijn zat leuke bord- en dobbelspelletjes te koop in elke prijscategorie.

6

Cosmetica

21% van de vrouwen vindt een zeepje, geurtje of lekkere shampoo een goed cadeau om te krijgen. En het populairste merk in die categorie is uiteraard… Rituals.

7

Foto cadeau

Een gepersonaliseerd cadeau met foto, is iets dat 20% van de vrouwen zeker kunnen waarderen. Het hangt natuurlijk van het product af maar de mogelijkheden zijn tegenwoordig eindeloos.

8

Tas

Wist je dat bijna 50% van de mannen denkt dat vrouwen graag een tas krijgen, maar dat slechts voor 28% van de vrouwen geldt? Waarschijnlijk omdat een tas nogal een smaakgevoelig product is, maar als je raak schiet is ze in de 7e hemel 🙂
 
Bonnetje bewaren dus!

9

Wijnglas

Houdt ze van wijn? Dan vallen nieuwe wijnglazen vaak goed in de smaak.

10

Lingerie

Pas op!! 37% van de mannen denkt dat vrouwen lingerie kunnen waarderen als cadeau. Maar van de vrouwen vindt maar 6% dit een goed idee. Waarschijnlijk omdat smaken niet altijd overeenkomen…

Speel je liever op safe?

Download dan de Giftomatic app, en maak een persoonlijk cadeau voor hem

Met de Giftomatic app heb je een te gek cadeau voor haar. Je geeft haar shoptegoed, besteedbaar bij oa Wehkamp en Bol.com.

(zie alle webshops)

Maar voor ze dat shoptegoed ziet, bekijkt ze de face-swap video die je voor haar hebt gemaakt. Daar zal ze zeker om moeten lachen en scoor  je zeker punten met geweldige verjaardag vrouw humor.

Sorry, this link doesn't work in this demo.