Cadeau voor hem - top 10

Week 43
Laatst gewijzigd: maandag, 19 oktober, 2020

Een cadeau voor hem scoren? Het is een kwestie van inschatten wat een glimlach op z'n gezicht zal brengen. Hoe goed ken je ‘m en wat zijn z'n grootste hobby's?

Sommige mannen hebben eigenlijk alles al. Of ze worden überhaupt niet zo warm of koud van een nieuw cadeau. Daarom kan het lastig zijn om een cadeau voor hem te kopen. Daarom hierbij een dosis inspiratie.

Als dit nog niet de houvast is waar je iets aan hebt, scrol dan door onze top 10 cadeaus voor hem. We verversen ‘m elke week, dus je kunt prima nog een keertje terugkeren.

En... actie!

Een belevenis als cadeau is eigenlijk altijd goed. Helemaal als er wat actie in zit is dit het perfecte cadeau voor hem.

Je geeft ‘m namelijk meer dan alleen deze dag. Je geeft hem een sterk verhaal voor in de kroeg en voor tijdens de lunch met collega's!

Dagje uit?

Een dagje samen op pad is een cadeau dat vrijwel altijd leuk is om te geven en te krijgen. Hoe vaker je samen een ervaring of belevenis meemaakt, hoe hechter je band wordt.

Drankspelletje?

Misschien is hij er te oud of te jong voor… Maar misschien is het juist het perfecte cadeau voor hem; veel mannen zijn namelijk wel in voor een drankspelletje.
 
 

 

Beter bier drinken

Jazeker, bier in een fles zit ook in glas.

Maar een mooi biertje hoort in een mooi bierglas. En in een tijd van veel verschillende speciaalbieren kun je het assortiment bierglazen best wat uitbreiden.

Over glazen gesproken...

Een mooi rum- of whiskyglas is ook geweldig cadeau. Je zou er een fijn flesje bij kunnen geven als je nog wat budget over hebt.

 

Een cadeaukaart is perfect!

Cadeaukaarten zijn het specialisme van Giftomatic. Dit is onze selectie van cadeaukaarten voor hem.

Koop z'n favoriete magazine

Even tijdelijk het tijdschrift dat bij hem past ontvangen zal hem zeker blij maken. Helemaal als het ook automatisch stopt.

Sport

Een cadeau voor z'n sport is niet afgezaagd, het is juist geweldig! Het is iets dat hij wekelijks doet. En als je daar iets leuks aan kunt toevoegen, dan maak je die sportmomenten dus leuker.

High-tech gadget

Veel mannen houden van technologie. Er is een oneindige hoeveelheid toffe gadgets op de markt in vrijwel elke prijscategorie.

 

Voor de bewuste man

Is hij bewust van zijn uiterlijk en gezondheid? Dan kun je in die hoek ook veel geschikte cadeaus vinden.