Cadeau voor hem - top 10

Week 39
Laatst gewijzigd: Monday, 26 September, 2022

Een cadeau voor hem scoren? Het is een kwestie van inschatten wat een glimlach op z'n gezicht zal brengen. Hoe goed ken je hem en wat zijn z'n grootste hobby's?

Sommige mannen hebben eigenlijk alles al. Of ze worden überhaupt niet zo warm of koud van een nieuw cadeau. Daarom kan het lastig zijn om een cadeau voor hem te kopen. Daarom hierbij een dosis inspiratie.

Als dit nog niet de houvast is waar je iets aan hebt, scrol dan door onze top 10 cadeaus voor hem. We verversen de lijst elke week met nieuwe cadeaus.

De onderwerpen van deze cadeaus zijn tot stand gekomen uit onderzoek van Giftomatic, waarbij 241 personen zijn ondervraagd wat ze graag als cadeau krijgen.

Download de Giftomatic cadeau app

Met de Giftomatic app heb je een te gek cadeau voor hem. Je geeft hem shoptegoed, besteedbaar bij oa Wehkamp en Bol.com.

(zie alle webshops)

Maar voor hij dat shoptegoed ziet, bekijkt hij de face-swap video die je voor hem hebt gemaakt. Daar zal hij zeker om moeten lachen!

De top 10 cadeaus voor hem

In november 2020 ondervroeg Giftomatic 247 personen wat ze graag als cadeau zouden willen hebben.

1

Elektronica

In ons onderzoek gaf 56% van de mannen aan blij te worden van elektronica. Een leuke gadget, een bluetooth speakertje of een koptelefoon passen goed in die categorie.

2

Ondergoed

Naast elektronica willen mannen graag ondergoed. Misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar 52% van de ondervraagde mannen wordt blij van een nieuwe boxershort of nieuwe leuke sokken.

3

Tas

Een tas blijft natuurlijk een populair cadeau. 49% van de mannen is blij met een mooie tas.

4

Luchtje

Voor 29% van de heren is een luchtje een goed idee. Bekijk hiernaast eens de populairste herenparfum van dit moment, wellicht zit er een leuk cadeau voor hem bij!

5

Boek

De ene man is een lezer, de ander vindt er niets aan. In ons onderzoek gaf 25% van de heren blij te zijn met een boek. Onze tip; koop alleen boek als je zeker weet dat het bij ‘m past.

6

Sport

Naar schatting sport 70% van de mannen. Van sport accessoires worden de meeste mannen wel blij.

7

Spelletje

38% van de ondervraagde mannen speelt graag een spelletje en vindt dit een leuk idee voor een cadeau. Pak je kans dus, er zijn zat leuke bord- en dobbelspelletjes te koop in elke prijscategorie.

8

Koken

Koken is zeker niet meer alleen iets voor vrouwen… Maarliest 31% van de mannen kan een cadeautje voor in de keuken waarderen. Vooral een messenset wordt vaak genoemd, net als iets voor zijn Barbecue.

9

Gadget

Een gadget hoort ook bij elektronica. Remember? 56% van de mannen vindt dat een leuk cadeau. Dus hierbij nog wat toffe hebbedingetjes, wellicht een grappig cadeau voor schoonvader.

10

Bierglas

Biertje?! Natuurlijk houdt hij ervan. En zo'n speciaalbiertje drinkt wel echt het lekkerst in een bijpassend glas. Je drinkt je biertje toch ook niet lauw?

Speel je liever op safe?

Download dan de Giftomatic app, en maak een persoonlijk cadeau voor hem

Met de Giftomatic app heb je een te gek cadeau voor hem en kan een grappig cadeau voor schoonvader zijn. Je geeft hem shoptegoed, besteedbaar bij oa Wehkamp en Bol.com.

(zie alle webshops)

Maar voor hij dat shoptegoed ziet, bekijkt hij de face-swap video die je voor hem hebt gemaakt. Daar zal hij zeker om moeten lachen!

Dus wil je iets bijzonders met verjaardag humor man download dan de app!

Sorry, this link doesn't work in this demo.