Team

Sander Vessies

CEO - Co-founder

Sander heeft ruim 15 jaar ervaring met online ondernemen. Het grootste succes is Symbaloo met 11 miljoen gebruikers, met kantoor in Delft en Californie. In de rol van CMO / co-owner speelde Sander een cruciale rol in het succes van dit Nederlandse bedrijf. De afgelopen jaren heeft hij zich gespecialiseerd op groeistrategie en business modellen.

Erik Zeilinga

CMO - Co-founder

Erik had al op jonge leeftijd een internetbedrijf waarmee designs en CMS systemen werden gebouwd. Bij affiliate netwerk Daisycon en later performance netwerk Ligatus en Outbrain heeft Erik een groot netwerk opgebouwd. Erik heeft veel kennis op het gebied van marketing solutions, design en niet onbelangrijk; online resultaat!

Coen Baars

CTO - Co-founder

Coen is software engineer met ruim 15 jaar ervaring in het ontwikkelen van verschillende digitale concepten, platformen en apps. De afgelopen 5 jaar stond hij aan het hoofd van het multidisciplinaire development team van Symbaloo in de rol van Head of Product Development / CTO. Zijn passie en expertise is creatieve en innovatieve concepten ontwikkelen voor bedrijven en consumenten.

Alejandra Pelayo García

Marketing

Alejandra is gespecialiseerd in social media marketing, SEO en verzorgt oa content marketing voor Giftomatic.

Shirley Feng

Marketing

Shirley is pursuing a degree in International Business. Currently an intern at Giftomatic supporting the (digital) marketing department. With a creative mind, full of curiosity and keen interest in the digital era of modern business. 

Steven is sinds zijn 18e al actief in de Sales. Van team captain in de fieldmarketing tot sales projectmanager in de financiële dienstverlening.
Contact met andere mensen en commercieel denken geven energie aan dit
sociaal dier.