Toon waardering met een geschenk aan je personeel voor Kerst of Pasen

Een geschenk geven aan je personeel voor kerst is een geweldige manier om je waardering voor hun harde werk en inzet te tonen. Dit kan een eenvoudige of luxe zijn, afhankelijk van je budget en de grootte van je bedrijf. In de decembermaanden schrijven journalisten overigens maar wat graag over de kerstgeschenk flaters van grote bedrijven, zorg ervoor dat jouw bedrijf dit niet overkomt. Lees in dit artikel onze tips voor een succesvol kerstgeschenk.

Kerstgeschenk personeel

Cadeaubon favoriet

Een populaire keuze is het geven van cadeaubonnen. Dit kunnen cadeaubonnen zijn voor een specifieke winkel of restaurant, of zelfs een cadeaubon voor een spa-behandeling of een weekendje weg. Dit geeft je personeel de vrijheid om iets te kiezen wat ze echt willen hebben.

Als je een groter budget heb, kun je ook overwegen om iets meer luxe te geven, zoals een tablet of een laptop. Dit zijn nuttige cadeaus die je personeel zullen waarderen en gebruiken in hun werk. Houdt hierbij wel de WKR regeling in de gaten.

Producten die passen bij deze tijd – top 5

Hoe vind je dan een geschikt product voor jouw personeel?

  1. Cadeaubonnen: Cadeaubonnen zijn een populaire keuze voor personeelscadeaus omdat ze flexibel zijn en jouw personeel de vrijheid geven om iets te kiezen wat ze echt willen hebben. Je kunt cadeaubonnen geven voor een specifieke winkel of restaurant, of zelfs een cadeaubon voor een spa-behandeling of een weekendje weg.
  2. Wellness cadeaus: Een andere geweldige optie is om iets te geven dat gericht is op het welzijn van je personeel. Dit kan bijvoorbeeld een massage cadeaubon, een yoga-les of een fitness tracker zijn.
  3. Persoonlijke cadeaus: Het geven van een persoonlijk cadeau, zoals een fotoalbum of een gepersonaliseerde agenda, laat je personeel weten dat je aandacht aan hen besteedt.
  4. Sportieve cadeaus: Sportieve cadeaus, zoals een abonnement bij een sportclub, sportkleding of een ander gerelateerd sportmiddel, zijn een goede keuze omdat fit personeel zich ook weer terugbetaalt in lager verzuim. Let wel op dat je de juiste boodschap meestuurt met een dergelijk geschenk.
  5. Verrassende cadeaus: Leuke cadeaus, zoals een bordspellen of een popcorn maker zorgen voor ontspanning en gezelligheid.

Meer dan waardering

Onthoud dat het geven van een geschenk aan je personeel niet alleen een manier is om waardering te tonen, maar ook een manier om de band tussen jou en je personeel te versterken. Het is belangrijk om te zorgen dat het geschenk persoonlijk is en aansluit bij de interesses van het personeel.

In het algemeen, een geschenk geven aan je personeel voor kerst is een geweldige manier om waardering te tonen en de band tussen jou en personeel te versterken. Er zijn veel opties om uit te kiezen, van cadeaubonnen tot luxe cadeaus, dus er is iets voor iedereen. Zoals eerder genoemd, is het belangrijk dat het geschenk persoonlijk is en aansluit bij de interesses van je personeel.

Paasgeschenk

Niet alle bedrijven geven een geschenk met Pasen, en juist daarom is dit een leuk en onverwacht moment om personeel te bedanken en in het zonnetje te zetten. Net als met Kerst zijn de medewerkers even vrij en zullen ze samen genieten van een lunch of ontbijt met familie. Het is mooi als het lukt om de medewerkers met een fijn gevoel Pasen te kunnen laten vieren. Voor een paasgeschenk personeel geldt hetzelfde als het kerstgeschenk, hoe persoonlijker hoe beter maar als dat bij grote aantallen niet haalbaar is, geef ze dan iets waar ze écht iets aan hebben.

Sander

Sander

Reageer hierop

Over Giftomatic

Download de Giftomatic app, waarmee je cadeaukaarten kunt geven met een gave Face-Swap video!

Giftomatic heeft naast de app ook een oplossing voor verlopen cadeaukaarten.

Volg zakelijke updates van Giftomatic op LinkedIn

Recent verschenen

Voor de fans

Sorry, this link doesn't work in this demo.