Tips voor originele en gezonde cadeaus

Chocolade, een fles lekkere wijn, een viergangendiner: allemaal leuke geschenken natuurlijk, maar af en toe mag het toch iets gezonder. Gelukkig zijn er talloze opties waar je op een gezonde manier kunt van genieten. Zo zou je bijvoorbeeld een sport cadeaukaart kunnen geven, maar er zijn nog veel meer leuke suggesties voor een gezond en origineel geschenkidee!

Een biologische geschenkmand

Vul een geschenkmand voor één keer niet met bier, wijn, chocolade en kaas. Vul ze met biologisch fruit, notenmixen, gezonde snacks zonder toegevoegde suikers, en biologische thee. Door te kiezen voor biologische producten vermijd je schadelijke pesticiden, terwijl je tegelijkertijd de lokale boeren en het milieu ondersteunt. En het is nog lekker ook!

groentebox

Een yoga- of meditatiecursus

Geef een cadeau dat rust en ontspanning brengt. Yoga en meditatie zijn niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je geest. Ze helpen stress te verminderen en je mentale welzijn te verbeteren. Veel studio's bieden cadeaubonnen aan voor lessen of workshops. Ideaal als je je vriend(in) of familielid de keuze wilt laten tussen verschillende opties.

yoga cursus

Help de roker in je vriendenkring

Dat roken niet gezond is, weten we allemaal, zelfs je vriend die een verstokte roker is. Maar in plaats van te zeuren over stoppen met roken, kun je hem of haar op weg helpen naar een gezonder en rookvrij alternatief. Wat dacht je van snus of nicotinezakjes? Op https://snuscorp.com/nl-nl kun je terecht voor allerlei merken en smaken, van munt tot citrus en zelfs koffie. Wist je dat snus bovendien onschadelijk is voor de longen? Het is alvast een stap in de goede en gezonde richting!

stop roken

Een wellness-ervaring

Niet iedereen vindt yoga of meditatie leuk of rustgevend. Verras in dit geval je vriend(in) of familielid met een wellness-ervaring, zoals een deugddoende massage of een spa-dag. Het herstelt het evenwicht tussen lichaam en geest, en helpt om even helemaal te ontsnappen aan de dagelijkse sleur.

Wellness oma

Een abonnementen op gezonde maaltijdboxen

Voor wie graag gezond eet, maar weinig tijd heeft om te koken, zijn abonnementen op gezonde maaltijdboxen een ideale oplossing. De boxen bevatten verse ingrediënten en eenvoudige recepten, waardoor het gemakkelijk is om thuis gezonde maaltijden te bereiden. Van vegetarisch tot paleo of keto, je vindt ongetwijfeld een abonnement dat past bij de eetgewoonten en voorkeuren van je vriend(in).

Door te kiezen voor een gezond geschenk draag je bij aan de gezondheid en het welzijn van je vriend(in). Je laat zien dat je om hen geeft. Dit versterkt niet alleen jullie band, maar kan ook een positieve invloed hebben op hun levensstijl. That's what friends are for!

Sander

Sander

Reageer hierop

Over Giftomatic

Download de Giftomatic app, waarmee je cadeaukaarten kunt geven met een gave Face-Swap video!

Giftomatic heeft naast de app ook een oplossing voor verlopen cadeaukaarten.

Volg zakelijke updates van Giftomatic op LinkedIn

Recent verschenen

Voor de fans

Sorry, this link doesn't work in this demo.