Een heel speciaal cadeau: een reis!

Een huwelijk, jubileum, verjaardag of andere mijlpaal in het verschiet en op zoek naar een bijzonder cadeau? Wat dacht je van een vakantie in Noorwegen of een stedentrip naar Barcelona? Een reis is niet alleen heel leuk om te krijgen, maar ook om te geven – helemaal als je samen op reis gaat natuurlijk! De meeste spullen zijn vervangbaar, maar herinneringen die je samen maakt, blijven voor altijd bestaan.

Daarbij kun je een reis als cadeau helemaal aanpassen aan de ontvanger. Is het een echte avonturier die wel van een verrassing houdt? Boek dan een actieve klim-, snorkel- of fietsvakantie met spannende excursies in de ruige Scandinavische natuur. Of is het cadeau voor een echte fashionista die de touwtjes liever zelf in handen houdt? Boek dan bijvoorbeeld alleen de heen- of terugreis naar Milaan, Parijs of Londen en laat de verdere invulling aan hem of haar.

reizen vakantie cadeau barcelona

Waarom een reis zo’n leuk cadeau is? Lees het hier!

Verrassing en voorpret

Als je een vakantie cadeau geeft, zul je je partner, vriend of familielid een grote verrassing geven. Het is een bijzonder cadeau, dat niet alleen op het moment van ontvangen leuk is, maar waar vervolgens ook een hoop voorpret bij komt kijken. Zo geef je echt iets om naar uit te kijken! Je kunt de ontvanger extra enthousiast maken door bij de cadeaukaart of reischeque een leuke voucher te printen en bijvoorbeeld een reisgids, taalboekje of brochure met excursies te geven. Zo kan hij of zij zich alvast verheugen op de komende trip en kun je, eventueel samen als je zelf meegaat, plannen maken voor de activiteiten die je gaat ondernemen.

reizen vakantie cadeau milaan

Bijzondere momenten

Of je het nu vraagt aan iemand die jong, oud, graag avontuurlijk of liever relaxed is, de meeste mensen zullen zeggen dat ze vooral blij worden van het delen van bijzondere momenten met hun dierbaren. Geef iemand een reis cadeau naar zijn of haar geboorteland, een ontspannen vakantie waar eindelijk even echt tijd is voor het gezin of een romantisch tripje voor je pasgetrouwde vrienden cadeau en je geeft gegarandeerd bijzondere momenten die niet snel meer vergeten worden. Of misschien vergezel je je vriendin of geliefde wel op een onvergetelijke reis en beleef je samen de mooiste avonturen om nog lang te koesteren.

Herinneringen

Een trip als cadeau is met recht een ‘gift that keeps on giving’. Er worden bijzondere momenten beleefd, nieuwe dingen ontdekt en avonturen gedeeld die waarschijnlijk voor altijd onthouden zullen worden. Geef de ontvangers van de reis bijvoorbeeld een instant camera mee, zodat ze hun mooiste herinneringen direct in handen hebben. Stel na afloop een fotoalbum samen of maak een video die je bijvoorbeeld op een volgend jubileum kunt tonen. Als je een trip cadeau geeft zorg je gegarandeerd voor voorpret, onvergetelijke momenten en blijvende herinneringen waar nog lang over nagepraat zal worden!

herinnering cadeau

Sander

Sander

Reageer hierop

Over Giftomatic

Download de Giftomatic app, waarmee je cadeaukaarten kunt geven met een gave Face-Swap video!

Giftomatic heeft naast de app ook een oplossing voor verlopen cadeaukaarten.

Volg zakelijke updates van Giftomatic op LinkedIn

Recent verschenen

Voor de fans

Sorry, this link doesn't work in this demo.