Vacature: Giftomatic Partner manager

Haarlem / Medior – Senior / 32 – 40 uur

Introductie

Loop jij warm voor een innovatie die een hele markt op zijn kop zet? Een nieuwe disruptieve aanpak die het speelveld voor de komende jaren zal bepalen voor een enorme markt?

Giftomatic zit net in de transitie van start-up naar scale-up en zet momenteel het fundament neer voor hypergroei in binnen- en buitenland.

Lijkt het jou geweldig om daar vroegtijdig bij te zijn en je te positioneren als sleutelspeler binnen het bedrijf?

 

Over Giftomatic

Giftomatic is in 2019 opgericht en wordt nu al gezien als het meest innovatieve en snelst groeiende bedrijf binnen de gift card industry. Met technologie en data maakt Giftomatic het geven en gebruiken van gift cards eenvoudiger en leuker voor de consument.

Giftomatic heeft diverse oplossingen ontwikkeld die gift card bedrijven hebben geïmplementeerd voor de honderdduizenden cadeaukaarthouders die zijn bedienen.

Giftomatic heeft in november een eigen app gelanceerd waarmee cadeaukaarten op feestelijke en persoonlijke wijze gegeven kunnen worden. Naast deze app heeft Giftomatic diverse white label tools ontwikkeld voor een groeiend aantal gift card partners.

De meest zichtbare tool is een cadeau zoekmachine waarin consumenten efficiënt in miljoenen producten kunnen zoeken wat ze willen kopen met hun cadeaukaart.

Samenwerkingspartners die gebruik maken van deze tools zijn onder andere FashionCheque, VVV cadeaukaart, Webshopgiftcard en Yourgift. Giftomatic zit in de overgangsfase van start-up naar scale up en voert in 2021 een ambitieus plan uit om internationaal uit te groeien tot marktleider.

Giftomatic is gevestigd in Haarlem naast de hoogste toren van de stad (KPN toren) op steenworp afstand van de Ikea. Het kantoor is uitstekend bereikbaar met treinstation Haarlem Spaarnwoude  op 5 min. loopafstand en is perfect bereikbaar met de auto. Parkeren is gratis en er is altijd veel plek.

Binnen in het kantoor genieten we elke dag van een heerlijke lunch van een hoogwaardige cateraar. In de grote kantine staan een tafeltennistafel, dartboard, sjoelbak en diverse loungehoekjes.

verlopen cadeaukaart compensatie giftomatic cadeau app
cadeauzoeker-vvv

De Vacature

Giftomatic zoekt een partner manager die de samenwerking met de partners in Nederland verder kan uitbouwen en optimaliseren. Je bent de schakel tussen onze gift card partner (zoals VVV en FashionCheque) en onze affiliate partners (zoals Wehkamp, Bol.com, Coolblue en Bijenkorf).

Je doelstelling is om continue voor optimalisaties en verbeteringen te zorgen zodat deze partnerships voor alle stakeholders nog succesvoller wordt. Naast optimalisaties doorvoeren is ook innoveren en kansen signaleren van belang. Giftomatic ontwikkelt doorlopend nieuwe tools die bij succesvolle implementatie bij de partners voor extra omzet zorgen. Jij speelt een actieve rol in de productontwikkeling doordat je kansen signaleert en omzet in mogelijkheden. Hiervoor begrijp je hoe customer journeys in elkaar zitten en heb je degelijke kennis van usability zodat je met de partner toe kunt werken naar een optimale integratie die alle belangen dient.

Uitstekende relaties zijn key. Je bent daarom veel in contact met de partners en vormt in grote mate het gezicht van Giftomatic Nederland. Naast relatiemanagement zorg je voor hoogwaardige rapportages richting de partner en ontdek je daarbij kansen in beschikbare data. In veel gevallen verzilver je deze kansen zelf door actief affiliate management toe te passen.

Je past bij Giftomatic als je ambitieus bent, ervaring hebt in affiliate marketing en je herkent in de volgende eigenschappen:

 

 • 4 jaar ervaring in de affiliate business – bij voorkeur netwerkzijde
 • Sociaal vaardig
 • Goede kennis van Excel
 • Weerbaar en overtuigingskracht
 • Commercieel gedreven
 • Nauwkeurig
 • Basiskennis van usability
 • Integer

 

 

In de rol van partner manager staat het contact met de partners centraal. Daarom is het van belang dat je van nature enthousiast bent en sociaal zeer vaardig. Je weet ook de juiste balans te vinden tussen commercie en integriteit. Daarnaast ben je een teamplayer maar kun je ook zelfstandig successen neerzetten en hou je daarbij rekening met de belangen van elke stakeholder.

Je bent nauwkeurig en van nature scherp op je eigen werk. Je hebt genoeg ervaring met excel om goede rapportages te maken en ziet kansen op basis van data en recente ontwikkelingen, welke je zelf om weet te zetten in resultaten.

Een presentatie geven aan een kleine doelgroep vind je leuk en met je overtuigingskracht krijg je de bedrijfsdoelstellingen voor elkaar.

cadeaukaart verzilveren

Wat heeft Giftomatic te bieden

Giftomatic is opgericht door een aantal ervaren internetondernemers die al eerder succesvolle internetconcepten hebben opgezet. Hiervan is Symbaloo.com met 11 miljoen gebruikers de bekendste. Je zult nauw samenwerken met de oprichters en als een van de eerste medewerkers een belangrijke en kansrijke positie in het bedrijf verwerven. Pionieren, innoveren en nieuwe modellen ontdekken is waar we zeer gedreven in zijn, zolang het maar schaalbaar is.

Naast spannend inhoudelijk werk zal je te maken krijgen met toenemende verantwoordelijkheden en bevoegdheden, waarin je eigen inzet en skills de grens bepalen. Door voortdurend te leren rek je deze grens zelf op.

De sfeer binnen Giftomatic is informeel, net als de meeste tech-startups. Regelmatig een borreltje en een bedrijfsuitje (zodra het weer kan) is iets dat we graag doen. Onze cultuur kenmerkt zich als zeer open en toegankelijk. Wat ons betreft is een strakke hiërarchie iets uit het verleden. Onze kernwaarden zijn Winnen, Groeien en Integriteit.

Kantoortijden en werken vanuit huis zijn onderwerpen die voor ons flexibel zijn. Kwaliteit van werk en resultaat staan voorop en we verwachten dat je bedrijfsbelang inziet en op de juiste manier afstelt op privébelang.

 • Marktconform salaris
 • Mobiel & laptop
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Verantwoordelijkheden & bevoegdheden
 • Leren van ervaren ondernemers
 • Vrijheid

Brands we love

Volgens ons komt er een nieuwe generatie bedrijven aan. Een generatie die het wél nauw neemt met het klimaat. En met de échte belangen van de consument. People, planet, profit en ook in die volgorde.

Een generatie bedrijven die eerlijk is, en er daardoor toe doet.

That's us too.

Daarom zijn wij fan van onder andere:

 • Bunq
 • Tony Chocolonely
 • The Ocean Cleanup
 • Dopper
 • Bits of Freedom
 • Lush

Kantoor

Ons kantoor zit in de Haarlem, in de Waarderpolder. In een wel heel bijzonder gebouw, namelijk onder de KPN toren. Een echte startup-hub met allemaal inspirerende mensen en een geweldige kantine met lekker eten, tafeltennis, borrels, darts en sjoelen.

Ons kantoor?

 • Supercentraal
 • 6 minuten lopen vanaf station Haarlem Spaarnwoude
 • Gratis parkeren
 • Binnen 2 minuten op de snelweg naar Amsterdam
 • Pingpongtafel aanwezig

Interesse?

Wacht niet langer en solliciteer!

We verwachten een CV en een motivatiebrief.

Voet iets creatiefs toe (maakt niet uit wat) wat voor een glimlach zorgt, en je staat wederom met 1 been binnen!

Hoe sollicteer ik?
 
1. Open je mail
2. Voeg je CV toe
3. Schrijf ons waarom je graag bij ons komt werken
 

De founders

Het kernteam van Giftomatic werkt sinds 2010 samen. Met zo'n 15 jaar ervaring in affiliate marketing, SEO, webdesign en webdevelopment is er enorm veel in-house kennis aanwezig.

Kom langs

Laat ons jou contacten

Laten we het gesprek gewoon starten 🙂

Tot snel!

Sorry, this link doesn't work in this demo.