Halloween kinderfeestje? 5 cadeau ideeën

Trick or Treat? Halloween is een leuke tijd voor kinderen, met al het snoep, de griezelige Halloween decoratie en de leuke kostuums waar ze zich in verkleden. Hoewel Halloween meestal geen feestdag is om cadeau’s te geven, kan het natuurlijk zijn dat er iemand jarig is. In dat geval hebben wij 5 cadeau-ideeën die je kunt gebruiken om kinderfeestjes nog specialer te maken. Op zoek naar inspiratie? Lees dan verder!

halloween costuum

Glow-in-the-dark stickers

Kinderen houden erg van glow-in-the-dark stickers voor Halloween. Ze lichten op in het donker en maken de kamer een beetje spookachtig. Je kunt ze gemakkelijk op de muur plakken en zo wordt bedtijd extra leuk. Als je kinderen hebt van 3 jaar en ouder, is een Halloween-kleurboek met stickers een goed idee om ze bezig te houden. In het kleurboek staan plaatjes die met Halloween te maken hebben, en met de stickers kunnen ze hun tekeningen versieren. Het is een leuke manier om creatief bezig te zijn en het is handig voor Halloween-feestjes of als het regent buiten.

Heksenhoed en bezem

Wat is een halloween kinderfeestje zonder griezelige kostuums? Juist, geen halloweenfeestje. Hoewel iedereen misschien een leuk kostuum aan heeft, kan het een goed idee zijn om deze af te maken met een heksenhoed en bezem. Zelfs kinderen vanaf 3 jaar kunnen zich als een tovenaar verkleden met deze leuke Halloween-accessoires. Dit maakt het kinderfeestje extra leuk!

heksenhoed

Halloween squishies

Dit zijn schattige en een beetje griezelige Halloween speeltjes die ideaal zijn voor kinderen vanaf 3 jaar die van voelen en knijpen houden. Elke squishy is een lief en een beetje eng figuurtje dat helemaal bij Halloween past. Of het nu schattige geesten of vrolijke pompoenen zijn, ze zijn geweldig voor kinderen die graag willen knijpen. Dit kunnen dan ook leuke (en praktische) cadeautjes zijn voor de wat jongere kinderen.

Halloween pyjama's

Geef kinderen een comfy en stijlvolle manier om Halloween te vieren met Halloween pyjama's. Ze hebben leuke spoken, pompoenen of heksen erop en zijn geweldig voor Halloween slaapfeestjes. Ze zijn gemaakt van zachte, luchtige stof, zodat kinderen goed kunnen slapen terwijl ze er ook nog eens griezelig leuk uitzien. Iedereen kan ze dragen, ongeacht de leeftijd. Dus, heb jij een halloween kinderfeestje en maken jullie er een slaappartijtje van? Vergeet deze dan zeker niet!

Pompoen versierset

Met de pompoen versierset krijg je stickers, verf, markers en wiebelende ogen, alles wat je nodig hebt om gewone pompoenen om te toveren tot coole Halloween-figuurtjes. Het is perfect voor hands-on plezier tijdens Halloween-feestjes, familiebijeenkomsten of een knutseldag met vrienden. Maar in dit geval kan het een geweldig idee zijn voor kinderfeestjes. Zo is iedereen bezig met zijn eigen creaties. Welke cadeau-ideeën lijken jou leuk? Met deze ideeën wordt Halloween extra leuk voor de kleintjes!

pompoen halloween

 

Sander

Sander

Reageer hierop

Over Giftomatic

Download de Giftomatic app, waarmee je cadeaukaarten kunt geven met een gave Face-Swap video!

Giftomatic heeft naast de app ook een oplossing voor verlopen cadeaukaarten.

Volg zakelijke updates van Giftomatic op LinkedIn

Recent verschenen

Voor de fans

Sorry, this link doesn't work in this demo.