Giftomatic start samenwerking met VVV cadeaukaart

Giftomatic biedt sinds kort een B2B solution voor open-loop cadeaukaarten (kaarten die breed besteedbaar zijn). Met grote trots kondigt Giftomatic een diepgaande samenwerking met VVV cadeaukaarten aan, de cadeaukaart met de grootste naamsbekendheid en meeste aangesloten winkels.

vvv & giftomatic

Giftomatic helpt de VVV cadeaukaarthouder met het zoeken handige producten met een overkoepelende cadeauzoeker. Hiermee kan een consument met 1 zoekopdracht, direct meerdere winkels doorzoeken. Door op “vaas” te zoeken komen de resultaten van bijvoorbeeld Wehkamp, Fonq en WoonExpres naar voren.

Wie zijn VVV cadeaukaart besteden wil kan de cadeauzoeker is zelf uitproberen.

Over de samenwerking

We vinden het belangrijk om continue te innoveren”, aldus Erwin de Zeeuw, directeur VVV Cards. “Het is voor onze kaarthouders fijn om snel een goede bestemming voor hun VVV Cadeaukaart te vinden. Dit draagt bij aan het plezier wat hoort bij het krijgen van een cadeaukaart”.

Sander Vessies, CEO van Giftomatic zegt: “Met behulp van technologie en data willen we met Giftomatic de totaalervaring van cadeaukaarten verrijken. Het is geweldig dat VVV Cadeaukaart die visie deelt en daar onze technologie voor gebruikt“.

Naast de cadeauzoeker wordt de Giftomatic inspiratieservice op korte termijn ook specifiek voor de VVV Cadeaukaart geactiveerd, zodat de kaarthouders een wekelijkse nieuwsbrief ontvangen met cadeausuggesties.

Sander

Sander

Reageer hierop

Over Giftomatic

Giftomatic zet technologie en data in om cadeaukaarten persoonlijker en relevanter te maken, middels tools als een personal shopper: een service waarmee je meer waarde uit je cadeaukaarten haalt.

Giftomatic heeft zelfs een oplossing voor verlopen cadeaukaarten.

Volg zakelijke updates van Giftomatic op LinkedIn

Recent verschenen

Voor de fans