Giftomatic start samenwerking met VVV cadeaukaart

Giftomatic biedt sinds kort een B2B solution voor open-loop cadeaukaarten (kaarten die breed besteedbaar zijn). Met grote trots kondigt Giftomatic een diepgaande samenwerking met VVV cadeaukaarten aan, de cadeaukaart met de grootste naamsbekendheid en meeste aangesloten winkels.

 

vvv cadeauzoeker giftomatic

Giftomatic helpt de VVV cadeaukaarthouder met het zoeken handige producten met een overkoepelende cadeauzoeker. Hiermee kan een consument met 1 zoekopdracht, direct meerdere winkels doorzoeken. Door op “vaas” te zoeken komen de resultaten van bijvoorbeeld Wehkamp, Fonq en WoonExpres naar voren.

Wie zijn VVV cadeaukaart besteden wil kan de cadeauzoeker zelf uitproberen.

Over de samenwerking

We vinden het belangrijk om continue te innoveren”, aldus Erwin de Zeeuw, directeur VVV Cards. “Het is voor onze kaarthouders fijn om snel een goede bestemming voor hun VVV Cadeaukaart te vinden. Dit draagt bij aan het plezier wat hoort bij het krijgen van een cadeaukaart”.

Sander Vessies, CEO van Giftomatic zegt: “Met behulp van technologie en data willen we met Giftomatic de totaalervaring van cadeaukaarten verrijken. Het is geweldig dat VVV Cadeaukaart die visie deelt en daar onze technologie voor gebruikt“.

Naast de cadeauzoeker wordt de Giftomatic inspiratieservice op korte termijn ook specifiek voor de VVV Cadeaukaart geactiveerd, zodat de kaarthouders een wekelijkse nieuwsbrief ontvangen met cadeausuggesties.

VVV bon bij Bol.com besteden

De VVV bon kan bij talloze populaire webshops worden besteed, waaronder Wehkamp, Coolblue, Amazon en bij Bol.com. Het productaanbod dat een VVV bon houder kan kopen is daarmee enorm breed en loopt in de tientallen miljoenen. Bij de meeste acceptanten kan de VVV cadeaukaart rechtstreeks worden besteed, maar in enkele gevallen dient de VVV bon eerst worden omgewisseld. Dat geldt bijvoorbeeld voor Bol.com.

 

Sander

Sander

Reageer hierop

Over Giftomatic

Download de Giftomatic app, waarmee je cadeaukaarten kunt geven met een gave Face-Swap video!

Giftomatic heeft naast de app ook een oplossing voor verlopen cadeaukaarten.

Volg zakelijke updates van Giftomatic op LinkedIn

Recent verschenen

Voor de fans

Sorry, this link doesn't work in this demo.