Giftomatic haalt investering op, Amazon vult aan

Haarlem, 8 april 2020

Giftomatic haalt investering op bij informal, Amazon vult aan

 giftomatic investeringHet Haarlemse Giftomatic heeft een bedrag opgehaald bij een informal investor, aangevuld met krediet van Amazon Activate (AWS). De startup uit Haarlem is bekend van de “personal shopper” die zij in November voor cadeaukaarten lanceerde.

De investering komt van een ondernemer uit het eigen netwerk. “Ik volgde Giftomatic al even en ken de oprichters goed, naast een geldinjectie wil ik ook inhoudelijk een bijdrage leveren. In mijn ogen liggen er grote kansen rond personalisatie in de cadeaukaarten markt”.

Dat de investering plaatsvindt in deze crisis periode, benadrukt het vertrouwen van de investeerder in het potentieel. Met de investering zal Giftomatic haar producten verder doorontwikkelen en nieuwe markten aanboren, zoals een white label variant en op termijn mogelijk ook een eigen cadeaukaart.

Amazon Activate

In dezelfde week sloot Giftomatic een overeenkomst met Amazon Activate om haar groeiambities waar te kunnen maken. Tot de eerdere deelnemers van Amazon Activate behoren huidige grootheden als Uber, Deliveroo, Vice en AirBnB.

Giftomatic draait om personalisatie en gebruik van grote hoeveelheden data waar machine learning en A.I. op toegepast worden. “Bij alle keuzes die we maken denken we op schaal en grote hoeveelheden data, daarom zijn we heel blij dat Amazon AWS ons op dit vlak ondersteunt” zegt Coen Baars, CTO van Giftomatic.


Over Giftomatic

Giftomatic zet technologie en data in om cadeaukaarten persoonlijker en relevanter te maken, middels tools als een personal shopper.
Het Haarlemse bedrijf is in november 2019 opgericht door Sander Vessies, Coen Baars (beiden ex-Symbaloo) en Erik Zeilinga (ex-Daisycon), en heeft als doelstelling om een compleet nieuwe ervaring te bieden bij het geven en ontvangen van cadeaukaarten.

Contactgegevens

Sander Vessies – CEO giftomatic
[email protected]

Sander

Sander

Reageer hierop

Over Giftomatic

Download de Giftomatic app, waarmee je cadeaukaarten kunt geven met een gave Face-Swap video!

Giftomatic heeft naast de app ook een oplossing voor verlopen cadeaukaarten.

Volg zakelijke updates van Giftomatic op LinkedIn

Recent verschenen

Voor de fans

Sorry, this link doesn't work in this demo.