Cadeautips voor een creatief cadeau voor horecaondernemers

Het kan een hele uitdaging zijn om een geschikt cadeau te vinden voor een horecaondernemer. Zo wil je iets origineels geven wat hij of zij niet al tig keer heeft gekregen, zoals een fles drank. In deze blog staan drie tips voor een creatief cadeau voor een horecaondernemer. Het gaat van cadeaus voor het prikkelen van culinaire ideeën tot aan een ontspanning cadeau.

Zorg dat de keuken kan worden geïnnoveerd; praktisch en handig

Elk restaurant heeft een groot kloppend hart met de basis van het bedrijf: de keuken. In de keuken staan vaak dure horeca apparatuur die erg belangrijk zijn om als kok goed te kunnen koken. Dit is dan ook van groot belang voor een horeca eigenaar, maar het kan best prijzig zijn. Daarom is het een leuk en praktisch idee om een nieuw apparaat te geven waar de eigenaar echt wat aan heeft. Denk bijvoorbeeld aan een goede en krachtige blender om de beste smoothies en sauzen mee te maken. Een ander cadeau kan een nieuwe pan zijn, die hij of zij al jarenlang wil. Of wat dacht je van een slijpsteen of ijsmaker? Let dus vooral ook goed op waar diegene over praat, of wat wellicht recent kapot is gegaan.

Geef culinaire inspiratie met een mooi (kook) boek

Als horecaondernemer ben je natuurlijk altijd bezig met innoveren en inspiratie. Het maakt niet uit of dit nou is door in een andere horecazaak te gaan eten of drinken, of door simpelweg rond te lopen. Een goed idee om deze creatieve geest een beetje te stimuleren is door een mooi en goed culinair boek te geven aan deze persoon. Het lijkt een simpel idee, maar kies vooral een kookboek uit dat echt past bij deze ondernemer. Er zijn veel kookboeken die echt gericht zijn op een specifieke keuken. Denk bijvoorbeeld aan een boek met alles over brood bakken. Je kunt ook een uniek kookboek aanschaffen, zoals Hoffy's keuken: topgerechten uit de Joodse keuken. Een ander idee is Henna Hanina: culinaire roadtrip door Marokko. Zo krijg je past echt iets speciaals. Het hoeft niet per se een kookboek te zijn, want het kan ook een boek zijn dat ingaat op bedrijfscultuur of het managen van een zaak.

Een dagje rust met een wellness pakket

Het kan je niet ontgaan zijn dat een horecaondernemer altijd heel erg hard werkt. Dag en nacht staat zij of hij klaar voor de zaak en dat kan soms best wel veel stress opleveren. Er zit nooit eens een rustig dagje bij, want het is geen 9-5 baan. Daarom is het een goed idee om de horecaondernemer een lekker luxe wellness pakket te geven. Laat hem of haar lekker genieten van een ontspannende massage en een sauna om eens echt tot rust te komen. Kies bij voorkeur voor een locatie die ook een Turks stoombad of een Hamam hebben waar je ook gescrubt kunt worden. Je kunt het zo gek maken als je maar wil, door er een ontspanningsweekend van te maken met een rustig hotel op een bosrijke locatie. Kies er in ieder geval voor om ontspanning en rust voorop te stellen bij dit cadeau.

Sander

Sander

Reageer hierop

Over Giftomatic

Download de Giftomatic app, waarmee je cadeaukaarten kunt geven met een gave Face-Swap video!

Giftomatic heeft naast de app ook een oplossing voor verlopen cadeaukaarten.

Volg zakelijke updates van Giftomatic op LinkedIn

Recent verschenen

Voor de fans

Sorry, this link doesn't work in this demo.