Cadeau inspiratie blog voor gelegenheden

Giftomatic is recent met een team van schrijvers een blog gestart om consumenten te inspireren om het juiste cadeau te vinden voor elke gelegenheid. Giftomatic had al diverse top-10 lijsten binnen een cadeau inspiratie omgeving. Door een toenemend aantal gebruikers op deze omgeving breidt Giftomatic daarom het aantal artikelen nu uit en voor veel meer specifieke gelegenheden.

8 tot 15 uur

Volgens onderzoek besteden consumenten voor een bijzonder cadeau zo'n 8 tot wel 15 uur. Het is dan ook vaak meer de hoeveelheid moeite die in een cadeau gaat zitten, dan het bedrag dat er tegenover staat. Een ondoordacht cadeau van 150 euro heeft veel minder impact dan een zorgvuldig geselecteerd cadeau met betekenis van 30 euro.

Ook verpakking wordt bijzonder gewaardeerd, hoe groter de persoonlijke touch zichtbaar is hoe leuker de ontvanger het doorgaans vindt.

Onderwerpen vanuit data

Sinds 2019 beweegt Giftomatic zich actief in de cadeaumarkt, met een specialisatie op wat consumenten met een cadeaukaart kunnen kopen. In de zoekmachines van Giftomatic staan ruim 20 miljoen producten van een grote groep bekende retailers. Hierdoor heeft Giftomatic een enorm inzicht kunnen vergaren in welke producten en categorieën populair zijn en voor welke gelegenheid.

Om de consument te inspireren en op weg te helpen, zijn voor talloze onderwerpen artikels geschreven met concrete cadeau inspiratie.

Bijzonder is dat de producten elke maand automatisch opnieuw worden geïndexeerd. Hierdoor blijven de artikels en het productaanbod actueel.

Talen

Artikelen worden in 6 verschillende talen geplaatst om zo een breed publiek aan te spreken.

Cadeau inspiratie

Er zijn ontzettend veel cadeaumomenten elk jaar, en daarbij hoeft niet enkel te worden gedacht aan verjaardagen en Kerstmis. Het einde van een schooljaar zorgt voor veel cadeau's voor de juf. En als iemand ziek is wordt tegenwoordig steeds vaker een beterschap cadeau gegeven. Maar wat geef je dan, wat is gewenst en wat is gepast?

Die vragen zullen veel schoonzoons en schoondochters zich ook stellen als ze op zoek zijn naar een cadeau voor hun schoonvader. Maar ook bij trouwjubilea zoals bij het iconische zilveren huwelijk 25 jaar getrouwd.

Giftomatic is van plan om honderden cadeaumomenten te vereenvoudigen en meer kwaliteit in het cadeau geven te krijgen.

Sander

Sander

Reageer hierop

Over Giftomatic

Download de Giftomatic app, waarmee je cadeaukaarten kunt geven met een gave Face-Swap video!

Giftomatic heeft naast de app ook een oplossing voor verlopen cadeaukaarten.

Volg zakelijke updates van Giftomatic op LinkedIn

Recent verschenen

Voor de fans

Sorry, this link doesn't work in this demo.