Afstudeercadeau

Afstudeercadeau

Het afstuderen is een bijzondere mijlpaal in het leven van elke student. Het symboliseert het harde werk, de toewijding en de prestaties van jarenlang studeren. Een afstudeercadeau is een uitstekende manier om deze prestatie te vieren en de afgestudeerde te feliciteren met hun succes. Cadeaukaarten zijn populaire en veelzijdige geschenken, waarmee afgestudeerden zelf kunnen kiezen wat ze willen kopen of ervaren. In dit artikel presenteren we de top 10 afstudeercadeau cadeaukaarten, perfect voor elke afgestudeerde. Wil je voor de party snack ideeën?

1. Amazon Cadeaukaart

Een Amazon cadeaukaart staat bovenaan onze lijst vanwege de eindeloze mogelijkheden die het biedt. Met toegang tot miljoenen producten, variërend van boeken en elektronica tot mode en huisdecoratie, kan de afgestudeerde zeker iets vinden dat aan zijn of haar wensen voldoet.

Amazone cadeaukaart

2. Spotify Premium Cadeaukaart

Muziek is een integraal onderdeel van het leven van veel mensen. Met een Spotify Premium Cadeaukaart kan de afgestudeerde onbeperkt genieten van advertentievrije muziek, podcasts en afspeellijsten, perfect om te ontspannen na een drukke studiedag.

Spotify cadeaukaart

3. Netflix Cadeaukaart

Na het afstuderen kan het tijd zijn voor ontspanning en vermaak. Met een Netflix Cadeaukaart kan de afgestudeerde genieten van een scala aan films, series en documentaires, perfect voor een welverdiende pauze.

Netflix cadeaukaart

4. Airbnb Cadeaukaart

Voor afgestudeerden die van reizen houden, is een Airbnb Cadeaukaart een fantastisch geschenk. Het biedt hen de mogelijkheid om unieke accommodaties over de hele wereld te ontdekken en onvergetelijke ervaringen op te doen.

Airbnb cadeaubon

5. Google Play Store Cadeaukaart

Met een Google Play Store Cadeaukaart kan de afgestudeerde zijn of haar favoriete apps, games, films, boeken en meer downloaden, en zichzelf vermaken met een breed scala aan digitale content.

Google play, afstudeercadeau

6. Restaurant Cadeaukaart

Na jaren van studeren kan het heerlijk zijn om lekker uit eten te gaan. Met een restaurant cadeaukaart kan de afgestudeerde genieten van een smakelijke maaltijd in een restaurant naar keuze.

Restaurant cadeaukaart

7. Bol.com Cadeaukaart

Bol.com is een van de grootste online retailers, met een enorme variëteit aan producten. Een Bol.com Cadeaukaart geeft de afgestudeerde de vrijheid om te kiezen uit boeken, elektronica, mode en nog veel meer.

bol.com cadeaukaart, afstudeercadeau

8. Ticketmaster Cadeaukaart

Voor afgestudeerden die van live-evenementen en optredens houden, is een Ticketmaster Cadeaukaart een geweldig cadeau. Ze kunnen hun favoriete concerten, sportevenementen of theaterstukken bijwonen.

Ticketmaster cadeaukaart

9. App Store & iTunes Cadeaukaart

Met een App Store & iTunes Cadeaukaart kunnen afgestudeerden genieten van apps, muziek, films en andere digitale content voor hun Apple-apparaten.

App Store & Itunes cadeaukaart

10. Fashion Cadeaukaart

Afgestudeerden kunnen na het behalen van hun diploma wellicht nieuwe outfits gebruiken voor sollicitatiegesprekken en werk. Een Fashion giftcard geeft hen de mogelijkheid om hun garderobe aan te vullen met trendy kleding.

fashion giftcard

Ewout

Ewout

Reageer hierop

Over Giftomatic

Download de Giftomatic app, waarmee je cadeaukaarten kunt geven met een gave Face-Swap video!

Giftomatic heeft naast de app ook een oplossing voor verlopen cadeaukaarten.

Volg zakelijke updates van Giftomatic op LinkedIn

Recent verschenen

Voor de fans

Sorry, this link doesn't work in this demo.