5 originele cadeaus om per post te sturen

Het versturen van cadeaus per post is een geweldige manier om iemand op afstand te verrassen en te laten zien dat je aan hen denkt. Of het nu gaat om een verjaardag, een speciale gelegenheid of gewoon zomaar, een attent cadeau dat met zorg is uitgekozen kan veel betekenen.
topgeschenk kraam cadeau

1.     Kraamcadeau? Laat een knuffel bezorgen!

De geboorte van een baby is een bijzondere gelegenheid die vaak wordt gevierd met cadeaus. Als je niet in de buurt bent om persoonlijk langs te gaan, kun je een kraamcadeau per post sturen. Twee populaire keuzes zijn een knuffel en een geboorteboeket. Een zachte, schattige knuffel is altijd een perfect kraamcadeau. Er zijn tal van opties, van klassieke teddyberen tot gepersonaliseerde knuffels met de naam van de baby erop geborduurd. Ook een geboorteboeket is een prachtige manier om de nieuwe ouders te feliciteren. Kies voor een boeket met bloemen die symbool staan voor geboorte en vreugde, zoals rozen, lelies of tulpen. Sommige aanbieders hebben ook speciale geboorteboeketten die worden geleverd in een decoratieve vaas. Met zo’n vaas geef je ook iets dat langer meegaat en later een mooie herinnering vormt aan de kraamtijd.

2.     Een lekker bierpakket

Het kan best lastig zijn om voor mensen die alles al lijken te hebben een cadeautje te kopen. In zulke gevallen kun je beter kiezen voor het geven van eten en drinken. Denk bijvoorbeeld aan een bierpakket, gevuld met diverse biersoorten. Laat eventueel een combinatiepakket bezorgen van bier en een spelletje, voor extra gezelligheid. Vind je bier een typisch cadeau voor mannen? Veel mannen zullen zo’n pakket inderdaad waarderen, maar er zijn ook heel wat vrouwelijke bierliefhebbers. Ook vrouwelijke bierbrouwers trouwens. Dus wat is er nu leuker om een vriendin een pakket voor door vrouwen gebrouwde biertjes cadeau te doen?

Bier cadeau

3.     Voor beauty en wellness

We hebben allemaal wel een vriend of vriendin die altijd druk is met het anderen naar de zin te maken. Niets is hen te veel, maar er is een persoon waar ze onvoldoende aan denken: zichzelf. Gelukkig kun je ze daar subtiel een beetje bij helpen: geef ze een verwenbox cadeau. Er zijn allerlei luxe giftsets te koop, met de heerlijkste shampoo, zeep en geuren. Wat is er nu leuker dan zo’n box onverwachts per post thuisbezorgd te krijgen? Beauty- en wellnessproducten zijn een heerlijk cadeau voor iemand die wel wat verwennerij kan gebruiken.

4.     Een boek is heel vaak goed!

Voor de boekenliefhebber in je leven is een boekenpakket een fantastisch cadeau. Kies een paar interessante boeken uit verschillende genres of ga voor een reeks boeken van dezelfde auteur. Houd er wel rekening mee dat boeken heel smaakgevoelig zijn. Het is handig wanneer je weet van welke auteurs de ontvanger fan is, zodat je een boek kunt aanschaffen dat gewaardeerd zal worden. Laat eventueel aanvullend een mooi thee- of drankenpakket bezorgen. Een boek combineert prima met een lekker drankje en samen kunnen ze de ontvanger echt een moment van ontspanning bieden.

Boekwinkel

5.     Voor wie niet kan kiezen…

Is de keus aan cadeaus te groot en zie je door de bomen het bos niet meer? Dan is er altijd nog een laatste optie: geef de ontvanger een cadeaubon cadeau. Daarmee kan die ontvanger zelf beslissen waaraan het gegeven bedrag gespendeerd wordt. Er zijn bonnen voor een specifiek doel, zoals een etentje of een tijdschrift, maar er zijn ook bonnen waar de ontvanger nog alle kanten mee op kan. En ook zo’n bon kun je makkelijk thuis laten bezorgen, dus je hebt zo’n leuk presentje zo geregeld!

Sander

Sander

Reageer hierop

Over Giftomatic

Download de Giftomatic app, waarmee je cadeaukaarten kunt geven met een gave Face-Swap video!

Giftomatic heeft naast de app ook een oplossing voor verlopen cadeaukaarten.

Volg zakelijke updates van Giftomatic op LinkedIn

Recent verschenen

Voor de fans

Sorry, this link doesn't work in this demo.