Top 10 Valentijn cadeaus voor vrouwen

Laatst gewijzigd: dinsdag 11 februari, 2020

Soms kan het moeilijk zijn om een geschikt Valentijns cadeau te vinden voor je lief. Het hele jaar is ze je steun en toeverlaat geweest en zij verdiend het om even in het zonnetje gezet te worden. Heb je even geen inspiratie of heb je gewoon concrete ideeën en nodig? Wij hebben een mooie selectie gemaakt zodat jij sowieso een goeie beurt maakt.

Een altijd goed cadeautje. Verwen haar met een geschenkpakket van Rituals. Dit pakket bevat een doucheschuim, bodyscrub, bodycrème en handzeep. 

Deze foundation van Estée Lauder staat bekend om haar ‘long wear stay in place’ en blijft tot 15 uur zitten, perfect dus voor een lange dag. Je kunt er zeker van zijn dat de teint fris en natuurlijk blijft ogen.

Wil je je haar een verzorgende glansboost geven? stijltang van Remington is dat geen enkel probleem! De innovatieve keramische coating is geïmpregneerd met verzorgende Marokkaanse Arganolie die door warmte wordt geactiveerd en tijdens het stylen op het haar wordt afgegeven.

Deze luxueuze geur is niet alleen heerlijk om te ruiken, maar zit ook nog in een prachtige iconische flacon in de vorm van een handtasje, wat natuurlijk een knipoog is naar de ontwerpen van Marc Jacobs. 

Naast dat deze speaker muzike kan afspelen, zorgt hij er ook voor dat je voortaan alle vragen die je hebt kan stellen zonder je telefoon erbij te pakken. Benieuwd of het gaat regenen? “Hey Google, heb ik een paraplu nodig?”

De perfecte nageldroger voor thuis. In 30-60 seconden zijn je nagels van je hand of voet droog en uitgehard. Dat is maar liefst 3x zo snel als gemiddeld.

Deze betaalbare ski- en snowboard bril maakt je wintersport outfit compleet!
De GOGGL Ski- en Snowboard bril blauw wit is dé unisex wintersport bril. Deze bril combineert een breder dan gemiddeld blikveld door de extra grote lens en heeft een vernieuwend en stoer uiterlijk. De ski- en snowboard bril zorgt voor uitstekend zicht op de piste tijdens de meeste omstandigheden en is daarnaast een uitstekende aanvulling op je wintersport outfit!

Een cadeau voor hem én haar. Met deze chromecast ‘cast' je alle beelden van je mobiel zonder problemen op je TV. Perfect voor Netflix, Spotify or films en foto's. 

Met de Sims 4 heb je een te gekke levenssimulatiegame. In deze 4e editie zijn de Sims nog slimmer en echter dan eerst. Elke Sim heeft zijn eigen karakter en trekjes en wordt het nog leuker!

Deze oorknoppen van Sparkle14 hebben een prachtige twinkeling voor een mooie prijs.