Boekenbon Bol.com

Je Boekenbon bij Bol.com besteden is mogelijk! Zoek in de Boekenbon Bol.com cadeauzoeker naar een leuk product dat je wilt kopen.

Bol.com Boekenbon

Wil je jouw boekenbon bij Bol.com besteden? Dat kan! Bij het afrekenen voeg je de cadeauboncode van je boekenbon in, inclusief de pincode, en je kunt elk gewenst product bestellen bij Bol.com.

Hoe werkt het?

  1. Zoek een leuk product in de Boekenbon Bol.com zoekmachine
  2. Klik op het product
  3. Voeg het product aan het winkelmandje in de Bol.com website
  4. Ga naar afrekenen en voeg de cadeaukaartcode toe
  5. Hier type de code die op de boekenbon staat
  6. Klik op het plus-icoontje
  7. In de volgende stap (vlak voor afrekenen) klik je op toevoegen
  8. Selecteer hier de Boekenbon die je net hebt toegevoegd

Boekenbon Bol inleveren

Zoals je inmiddels hebt kunnen lezen kun je bij bol met de boekenbon betalen. Bij sommige cadeaukaarten is het noodzakelijk om de cadeaukaart echt om te wisselen voordat je iets kunt kopen. Maar door de samenwerking tussen Boekenbon en Bol kun je rechtstreeks met je boekenbon bij Bol betalen. Heb je hier hulp bij nodig, lees dan het artikel hoe je met je boekenbon bij Bol.com betaalt.

Let op: Heb je een papieren boekenbon, dan is het niet mogelijk om hiermee bij Bol.com te betalen. Dat is hier te lezen. Met een papieren boekenbon kun je het beste terecht bij een fysieke winkel.

Boekenbon Saldo

Door een iets verouderde website, kan het lastig zijn om je Boekenbon saldo te checken. Dit is echter vrij eenvoudig te doen door naar de website van de Boekenbon te gaan. Heb je een stap voor stap uitleg nodig, bekijk dan het artikel over Boekenbon saldo. Daarin staan plaatjes en heldere uitleg hoe je je saldo checkt.

 

boekenbon-bol-inruilen

Sorry, this link doesn't work in this demo.